Fórum

Odpovídáte na příspěvek

14.07.2005 22:26
#7495 detail odpovědět

Nějak začátkem týdne jsem si podal registraci,a zatím čekám...(jestli je nějaký rozdíl mezi tím,když si to koupím jako registrovaný nebo neregistrovaný zákazník).To jen tak na okraj.Více jsem rozkolísaný z toho,že 808M je pro nás vlastně luxus.(I když nevím,nevím,na jednom e-shopu se prodává za 30 100 po 6% SLEVĚ,to je přece kauf!!!)
Takže jsem pokročil v úvahách asi takto:CHCI mixpult,který má vnitřní zdroj a vestavěný efekt =Mackie DFX-6.Ještě lepší by v tomto bodu bylo,kdybych si mohl koupit 408M,s tím že jeho koncový zesilovač PLNĚ NAHRADÍ QSA 600 při napájení satelitů.Dále MUSÍM udělat něco se satelity,kde GDWT 12-19 asi nad 10KHz spíše už škrčí než hraje.Mám dvě možnosti:
a)nechat opravit membrány na GDWT a používat dál
b)udělat totéž, bedny prodat,a postavit si nové PD 12-150+DE10+ME10(nebo"širší" zvukovody dle Tvého doporučení)
K bodu b) potřebuji Tvůj souhlas s tím ,že to bude hrát lépe nejen v případě tweetru ale i středobasu.
Taky jsem už přemýšlel o "plastu" pokud by nějaký hrál přibližně stejně,jako výše uvedená sestava,to ale asi zatím nebude v této cenové relaci pravda.Dále k praktickým věcem:to,co si zvolím bych chtěl obdržet během příštího týdne(mám odpolední směnu,pošta chodí ráno).Tzn,že si to MUSÍM během víkendu,po konzultacích s Tebou,vybrat,a objednat takovým způsobem aby to vyšlo.Mám čekat na registraci,nebo si to objednat v e-shopu(navím jak objednat výhybku),nebo by to šlo třeba formou příspěvku...Díky za radu.

Napsáno zbývá znaků