Fórum
Nějak začátkem týdne jsem si podal registraci,a zatím čekám...(jestli je nějaký rozdíl mezi tím,když si to koupím jako registrovaný nebo neregistrovaný zákazník).To jen tak na okraj.Více jsem rozkolísaný z toho,že 808M je pro nás vlastně luxus.(I když nevím,nevím,na jednom e-shopu se prodává za 30 100 po 6% SLEVĚ,to je přece kauf!!!)
Takže jsem pokročil v úvahách asi takto:CHCI mixpult,který má vnitřní zdroj a vestavěný efekt =Mackie DFX-6.Ještě lepší by v tomto bodu bylo,kdybych si mohl koupit 408M,s tím že jeho koncový zesilovač PLNĚ NAHRADÍ QSA 600 při napájení satelitů.Dále MUSÍM udělat něco se satelity,kde GDWT 12-19 asi nad 10KHz spíše už škrčí než hraje.Mám dvě možnosti:
a)nechat opravit membrány na GDWT a používat dál
b)udělat totéž, bedny prodat,a postavit si nové PD 12-150+DE10+ME10(nebo"širší" zvukovody dle Tvého doporučení)
K bodu b) potřebuji Tvůj souhlas s tím ,že to bude hrát lépe nejen v případě tweetru ale i středobasu.
Taky jsem už přemýšlel o "plastu" pokud by nějaký hrál přibližně stejně,jako výše uvedená sestava,to ale asi zatím nebude v této cenové relaci pravda.Dále k praktickým věcem:to,co si zvolím bych chtěl obdržet během příštího týdne(mám odpolední směnu,pošta chodí ráno).Tzn,že si to MUSÍM během víkendu,po konzultacích s Tebou,vybrat,a objednat takovým způsobem aby to vyšlo.Mám čekat na registraci,nebo si to objednat v e-shopu(navím jak objednat výhybku),nebo by to šlo třeba formou příspěvku...Díky za radu.