Já pokaždé, když mi někdo podobný, právě zakoupený výrobek (nikdy to netrvá moc dlouho do doby, kdy ho dostanu do rukou...) přinese, tak mám ještě více než při sledování pana premiéra v televizi pocit, že průměrné IQ je u nás někde na hranici imbecility a debility. Tohle zboží je primárně určené třináctiletým německým chlapečkům, co chtějí být "jako dospělí" a u nás si ho klidně pořídí člověk, který hraje s kapelou od sedmdesátých let, profesionální učitel hudby nebo třeba slavná cirkusácká rodina na ozvučení šapitó... Nedělám si prdel, to jsou skutečné příklady z poslední doby. Já rozumím tomu, že v roce 1989 o Vánocích u nás málokdo věděl, jak ten svět vlastně funguje. Ale o šestnáct let později ??? Na Slovensku už nějakou dobu funguje firma, která založila svoji marketingovou strategii na tom, že občas VYLOSUJE ZE SVÝCH VÝROBKŮ TŘICET POLOŽEK A JEDEN KUS TAKOVÉHO VÝROBKU ZLEVNÍ O TŘICET PROCENT. Já jsem to dlouho nechápal a v hloubi duše doufám, že to nechápu ještě ani teď. Už mají pobočku kus od nás v Holešovicích, mám někdy chuť si to tam jít ověřit a pak si ty zákazníky fotografovat do alba...