Fórum
Já pokaždé, když mi někdo podobný, právě zakoupený výrobek (nikdy to netrvá moc dlouho do doby, kdy ho dostanu do rukou...) přinese, tak mám ještě více než při sledování pana premiéra v televizi pocit, že průměrné IQ je u nás někde na hranici imbecility a debility. Tohle zboží je primárně určené třináctiletým německým chlapečkům, co chtějí být "jako dospělí" a u nás si ho klidně pořídí člověk, který hraje s kapelou od sedmdesátých let, profesionální učitel hudby nebo třeba slavná cirkusácká rodina na ozvučení šapitó... Nedělám si prdel, to jsou skutečné příklady z poslední doby. Já rozumím tomu, že v roce 1989 o Vánocích u nás málokdo věděl, jak ten svět vlastně funguje. Ale o šestnáct let později ??? Na Slovensku už nějakou dobu funguje firma, která založila svoji marketingovou strategii na tom, že občas VYLOSUJE ZE SVÝCH VÝROBKŮ TŘICET POLOŽEK A JEDEN KUS TAKOVÉHO VÝROBKU ZLEVNÍ O TŘICET PROCENT. Já jsem to dlouho nechápal a v hloubi duše doufám, že to nechápu ještě ani teď. Už mají pobočku kus od nás v Holešovicích, mám někdy chuť si to tam jít ověřit a pak si ty zákazníky fotografovat do alba...