Fórum

Odpovídáte na příspěvek

17.04.2009 15:13
#47087 detail odpovědět

Tady se zase dějou věci, zatímco já si někde kroutím knoflíkama!
Tak pár stránek zpátky: Co se týče Jardy Mikysky - ano, docela slušně mu to hraje VE SROVNÁNÍ S KONKURENCÍ STEJNÉHO LEVELU. Je tomu tak především proto, že na rozdíl od mnohých "vesničanů" (bez urážky!) ví, co dělá, čímmá u čeho kroutit; dále je to proto, že si z těch "sraček" vždycky dokázal vybrat to relativně lepší za stejné peníze. NESROVNÁVÁM JEHO APARÁT S TECHNIKOU PROFESIONÁLŮ. I on sám by mi asi neodporoval, když řeknu, že kdyby měl všechny cajky od renomovaných firem, hrálo by mu to ještě o 200% líp.
Jinak ovšem odmítám někoho kritizovat za to, že je chudej a na lepší nemá - prostě je to tak, no a co. On totiž není moc velkej kumšt koupit si "to nejlepší", když na to mám - stačí si stáhnout z internetu 50 riderů velkých cizích hvězd a statisticky zpracovat četnost výskytu značek a modelů. To je sice samozřejmě dobrá, logická a správná cesta, ale nemusím kvůli tomu obdivovat majitele Touaregů, Hummerů, Corvett i toho jednoho s Ferrari. Na to stačí mít ty švarky.

Jinak stoprocentně to vystihl Sinclair.

Ještě bych chtěl upozornit na jednu věc, kterou "amatéři" vůbec neberou do úvahy: zařízení střední třídy může (nové) hrát skoro stejně dobře jako to drahé špičkové. Jak to s ním bude vypadat po 5 letech provozu, pokud bude používáno profíky, tj např. 100 kšeftů do roka?!?!
Kde budou všechny poťáky, přepínače, interní konektorové spoje? No kde? Proto stojí profi zařízení tolik, co stojí.

Napsáno zbývá znaků