Fórum

17.04.2009 15:13
#47087 detail odpovědět

Tady se zase dějou věci, zatímco já si někde kroutím knoflíkama!
Tak pár stránek zpátky: Co se týče Jardy Mikysky - ano, docela slušně mu to hraje VE SROVNÁNÍ S KONKURENCÍ STEJNÉHO LEVELU. Je tomu tak především proto, že na rozdíl od mnohých "vesničanů" (bez urážky!) ví, co dělá, čímmá u čeho kroutit; dále je to proto, že si z těch "sraček" vždycky dokázal vybrat to relativně lepší za stejné peníze. NESROVNÁVÁM JEHO APARÁT S TECHNIKOU PROFESIONÁLŮ. I on sám by mi asi neodporoval, když řeknu, že kdyby měl všechny cajky od renomovaných firem, hrálo by mu to ještě o 200% líp.
Jinak ovšem odmítám někoho kritizovat za to, že je chudej a na lepší nemá - prostě je to tak, no a co. On totiž není moc velkej kumšt koupit si "to nejlepší", když na to mám - stačí si stáhnout z internetu 50 riderů velkých cizích hvězd a statisticky zpracovat četnost výskytu značek a modelů. To je sice samozřejmě dobrá, logická a správná cesta, ale nemusím kvůli tomu obdivovat majitele Touaregů, Hummerů, Corvett i toho jednoho s Ferrari. Na to stačí mít ty švarky.

Jinak stoprocentně to vystihl Sinclair.

Ještě bych chtěl upozornit na jednu věc, kterou "amatéři" vůbec neberou do úvahy: zařízení střední třídy může (nové) hrát skoro stejně dobře jako to drahé špičkové. Jak to s ním bude vypadat po 5 letech provozu, pokud bude používáno profíky, tj např. 100 kšeftů do roka?!?!
Kde budou všechny poťáky, přepínače, interní konektorové spoje? No kde? Proto stojí profi zařízení tolik, co stojí.