Fórum

Odpovídáte na příspěvek

dan
19.04.2008 19:30
#36373 detail odpovědět

Nedá mě to, a musím trochu reagovat na diskusi ohledně alchymie. Mám také letité zkušenosti s opravami kde čeho. Bohužel, dřívější Kontaktoly celkem dobře fungovaly. Jimi prostříkané potenciometry obvykle zase nějaký čas bez chrastění fungovaly. A po čase se tato operace musela zopakovat. Dnešní chemie (a vyzkoušeli jsme v naší dílně více přípravků) prostě nefunguje, tak nezbývá, než sáhnout k osvědčeným \\\"babským receptům\\\" tj. i ta Diava, ať se to místním \\\"machrům \\\" posmívá sebevíc! Už mám taky pár křížků, tak vím , o čem Josef a Fagot píše. Machři jistě odvětí, že potenciometr, co už chrastí, je na výměnu. Jistě, kdo by to řekl...Ale..Opravujeme či zachraňujeme spoustu starých přístrojů (většině z nich ty nové nesahají ani po kotníky..) a náhradní díly prostě nejsou. Mnohé přípravky jsou již tak ekologické, že jsou na ho**. Kdo tomu nevěří, ať si koupí třeba Eko- Arvu na motory, nebude se stačit divit.. Pro Josefa: svého času jsme podobný problém se srážením vody ve vodotěsných krabicích taky řešili...A řešení? Nejlepší těsnění je DÍRA! Do acidurky se na nejnižším místě vyvrtá díra cca 3mm. ..

Napsáno zbývá znaků