Fórum

Odpovídáte na příspěvek

28.03.2008 10:41
#35835 detail odpovědět

Tuhle starou dobrou písničku o tom "že to prostě občas nejde" znám (taky jsem zvukař), máte samozřejmě pravdu, ale o tom to v Lucerně nebylo. Hrálo se na místní aparát (soundcrafty do půlkruhu zavěšené nad pódiem), byl jsem tam x-krát na různých bandách, a vždycky se to dalo poslouchat. Navíc má půlka kapely IEM, takže o to míň problémů se zpětnou vazbou... Po koncertě už jsem bohužel fakt neměl nervy a tak jsem zmizel, ale chtěl jsem dotyčnému dát možnost se obhájit dodatečně tady na fóru:-) Bohužel to podle všeho moc na nějaký technický průser nevypadalo, rád bych se mýlil, ale spíš to vypadalo na chyby obsluhy - zpěvům nebylo celou dobu ani trochu rozumět, občas dokonce některé nebyly slyšet vůbec, z dechů byla jedna plocha bez detailů, která překryla všechno ostatní, a když dechaři nehráli, tak se všechno topilo v overheadech a rytmičáku od bicích... Na druhou stranu náročnost J.A.R.ů je jiná věc, když se člověk podívá do riderů tak to opravdu není sranda, takže neodsuzuju, jen konstatuju, jak to bylo.

Napsáno zbývá znaků