Fórum
Tuhle starou dobrou písničku o tom "že to prostě občas nejde" znám (taky jsem zvukař), máte samozřejmě pravdu, ale o tom to v Lucerně nebylo. Hrálo se na místní aparát (soundcrafty do půlkruhu zavěšené nad pódiem), byl jsem tam x-krát na různých bandách, a vždycky se to dalo poslouchat. Navíc má půlka kapely IEM, takže o to míň problémů se zpětnou vazbou... Po koncertě už jsem bohužel fakt neměl nervy a tak jsem zmizel, ale chtěl jsem dotyčnému dát možnost se obhájit dodatečně tady na fóru:-) Bohužel to podle všeho moc na nějaký technický průser nevypadalo, rád bych se mýlil, ale spíš to vypadalo na chyby obsluhy - zpěvům nebylo celou dobu ani trochu rozumět, občas dokonce některé nebyly slyšet vůbec, z dechů byla jedna plocha bez detailů, která překryla všechno ostatní, a když dechaři nehráli, tak se všechno topilo v overheadech a rytmičáku od bicích... Na druhou stranu náročnost J.A.R.ů je jiná věc, když se člověk podívá do riderů tak to opravdu není sranda, takže neodsuzuju, jen konstatuju, jak to bylo.