Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Gusta Balog
11.10.2005 03:20
#9532 detail odpovědět

Hubert: Tak se tak nečerti ::))
Já nejenže připouštím že uši mají i ostatní lidé ale snažím se jim všemožně vyhovět a poslouchám velmi pozorně všechny připomínky,hostí muzikantů i zvukařů.
Každopádně máš pravdu a to co slyším na většině barových či plesových, produkcí( čest výjimkám) je katastrofa - co do zvuku - pominu li kvalitu muzikantskou - ale i když aparát tvoří velkou část soundu - nezanedbatelné jsou i nástroje , jejich kvalita a v neposlední řadě kvalita zpěváků , jak říkal jeden nejmenovaný zvukař - no Input = no output ::)) Osobně s tímto problémy nemám nástroje , mikrofony i kabely mám velmi kvalitní a většinou ani při větších hlasitostech není muj sound lidem nepříjemný a nestěžujou si na hlasitost - což činí ( a muzikanti mi daji jistě zapravdu ) i při menší hlasitosti pokud je výsledný sound nevyvážený a ukřičený v některém nepříjemném frekvenčním pásmu.
Vidíš sám ,že nesmyslů co do aparátu, jsem už nakoupil spousty a proto vítám možnost poradit se s odborníky než do něčeho zase vlítnu,tak se mnou měj trošku trpělivost :
Každopádně ty EV Eliminátory byl co do beden jeden z nejlepších nákupů a nedaj se srovnávat s plastovými Belly ani Mackie
zvuk byl přesvědčivý - ale bohužel většinu kšeftů hraju sám nebo se zpěvačkou a na to časté přenášení jsou příliš velké, Ty belly jsou poloviční co do velikosti i váhy a zvukově mi stačí, jen chci posílit a zakulatit ty basy . Ještě mně zaujaly ty subwoofery od EAW taky do 30 tis - je to lepší než ty RCF ????

Napsáno zbývá znaků