KUDO mne asi nemá o čem přesvědčovat, nejsme snad v žádném sporu. Já o něm budu víc vědět, až si ho rozeberu a změřím, určitě také budou časem nějaké testy v PP, ze kterých se většinou dá udělat dobrý obrázek (a mimochodem kde byla možnost porovnat, tak jejich měření a moje jsou hodně podobná, takže je beru vážně). Tohle forum je dost výjimečné v našich podmínkách tím, že na něm jsou moje (nebo naše a samozřejmě Vaše) názory, postoje, komentáře i informace prezentované tím asi nejveřejnějším způsobem, a současně "virtuálně neodvolatelně" a hlavně v takovém množství, že to vydá za několik (napsal bych všechny, ale to je možná nepřesně:-) podobných u našich konkurentů. Proto je TADY i spousta negativních hodnocení, kontroverzí, nepřesností atd. Proto se TADY dá najít, co kdo prohlásil o nějakém výrobku nebo firmě a taky se dá najít, že to NEPROHLÁSIL. Jinde to nejde, nemám nejmenší tušení, co kdo kde vykládá zákazníkům o našem zboží nebo o nás a abych řekl pravdu, tak je mi to egál, jestli se nebojí odpovědi, tak ať přijde sem (ing. Dlábik nebo ing. Danáč přišli a jejich slova TADY zůstanou, dokud server nepodlehne zubu času :-). K těm Francouzům jenom maličko - včera jsem se trochu hrabal v netu po výsledcích vyšetřování toho spadlého Concordu, je to zajímavé počtení. Kus plechu odpadlý z amerického letadla asi opravdu nebyl jedinou příčinou. Já jsem původně letecký mechanik a opravdu si neumím představit bordel jaký tam museli mít, když po skoro TŘICETI LETECH PROVOZU jednoho a toho samého letadla dokázali smontovat hlavní podvozek bez věci, velké jako půllitr...