1. RCF basy u Vertexu také nechápu, jedině že bych měl snad "vlčí mlhu"
2. "náhodné výroky ke zvuku" se týkaly Beden RCF ( a byly i od vás)
3. v případě, že 6ks basů RCF hrálo hůř než 2ks JBL, tak bych s radotí dal 2x více pěněz za tento aparát už jenom z důvodů manipulace, přepravy, zapojení... Co se týká počtu reproduktorů v bedně a velikost repro předpokládám, že firma, co se chce předvést na výstavě vybere to nej co má v sortimentu, aby "utřela konkurenci". Ne aby se pak vymlouvala, že hrála na 2x levnější vybavení, menší repro....
4. podotýkám, že jsem slyšel super zvuk i z beden RCF, ale i od mnoha jiných firem.
5. Dělám to velmi nerad, ale když nedáš jinak vybral jsem tvoje nelichotivé výroky na adresu jiných firem za pouhých 20 dní nazpět. Netvrdím, že některé výroky nejsou pravdivé. Ve spoustě z nich s tebou souhlasím, ale jak jsem řekl: profík se nad podobnými věcmi spíš pousměje. Vložím je do dalšího příspěvku, jestli se mě to povede.
6. Ještě jednou podotýkám, že nemám nic proti RCF, JBL, xxx, Prodance, PMC ...... Byl bych nejraději kdyby jsme se bavili spíš věcně, protože vím, že jsi dobrý odborník na technické věci. Ono další věc je taky to, že téměř každý lepší aparát hraje za určitých podmínek dobře. Většinu průserů u zvučení způsobí prostor, nevhodný výběr typu beden, dokonce např. i mizerný přívod proudu a v největší většině zvukař. Těch věcí co to ovlivňuje je hodně.
Slunce v duši přeje Mach