Koaxiálky a triaxiálky od Selenia jsme nějaké občas dovezli a panuje s nimi docela spokojenost, ale není to primárně náš trh a do spotřebky se snažíme moc nesklouzávat, ona v ní platí jiná pravidla, jiné distribuční kanály atd. Pokud vím, tak ještě o něco větší spokojenost je s tou střední třídou basových repro do auta, podobně drahé "značkové" strčí snadno do kapsy. Dexonu jsem si sice všiml (zhruba naproti audiopro), ale pasound jsem ani nezaznamenal a u vyškovských mistrů zvuku mne "oslovil" jenom ten jejich LA nebo co to bylo. V okolí Vyškova musí být něco ve vodě, nechápu co je drží v branži... RCF basovky v kině byly nově vybalené a změny zvuku v průběhu Huvelu si všimlo víc lidí, kromě vypadlého kabelu :-) by to mohlo být rozehráním závěsů. Samozřejmě se také postupně mohlo podařit lépe optimalizovat setup v procesoru, žádný "fabrický" pro tuto kombinaci reproduktorů neexistuje. Já jsem to slyšel jenom ve čtvrtek asi v 17 hod. a to se bas docela líbil, vokálům ale nebylo u vchodu rozumět a dlouho jsem tam nebyl, musel jsem ještě jinam. Podmínky pro hraní jsou ve Veletržním paláci zoufalé, pro klidné jednání ještě zoufalejší, kytaristi a samohrajkáři si všichni myslí, že jsou tam sami anebo že ostatní jsou jejich vděčné publikum. Milan už ke konci chodil jamahářům vytahovat šnůry ze zařízení, jinak nebylo na stánku rozumět slova.