Fórum

Odpovídáte na příspěvek

12.09.2005 23:07
#8789 detail odpovědět

2 Hubert: Ale ano to mas 100% pravdu, ze maju tak povediac vsetci svoj chlebik kazdodenny, ale nepovedz mi, ze by si ako majitel napr. Martin Audio, alebo EV, nechcel nieco co je v tom case lepsie? To je myslim sen takpovediac kazdeho majitela nejakeho zvukoveho systemu znackoveho, alebo doma robeneho, nie? A nepovedz mi, ze ked mas nieco co patri k svetovej spicke, ze nemas aj viacej ponuk? To je podla mna tak trosku ruka v ruke aj ked to nemusi vzdy platit, hlavne vtedy ked objednavatel a platitel, ma ine priority, ako kvalitu a spokojnost. Ja som tu uz raz pisal, ze situacia na tomto trhu je dost vrtka, co je teraz IN, moze byt o rok OUT a mozno pride aj dalsia neznama znacka ako tomu bolo s LAKE a prevrati to tu vsetko na ruby. NO a o to tu ide nie? Nech sa tie firmy biju a konkuruju si a nech je to premna-zamna aj s ciny, len nech to posuva vyvoj ku predu a chcel by som sa dozit takeho systemu, co bude velky ako bezna trojpasmovka a bude vazit 10kg a zahra akcie pre 10000 ludi, proste zatial sci-fi, ale mozno o 10 rokov...? Uz zvladli aj obraz v priestore, tak preco nie zvuk :-))

Napsáno zbývá znaků