Zdravím všechny,
chci se podělit o zážitek z nakupování. V eshopu jsem si objednal čtyři druhy zboží po deseti kusech, emailem přišlo potvrzení objednávky, HTML tabulka. V tomhle bodu nákupu vše fajn, Přišel další email z PD Praha, v podstatě to samé jen označené jako zakázka tentokrát v PDF , Praha je centrála a musí to tak asi být. Další email přišel z PD Hradec Králové, předmět "Dobírka" a v příloze pdf soubor s jednou položkou kterou jsem objednával, pro mne divné proč zrovna z HK a ještě divnější proč jedna položka, kde je zbytek? Další email který přišel měl v předmětu "Expedice" v emailu jen text o expedici dalších dvou mých objednaných položek. Dneska to má dorazit tak jsem ve velkém očekávání co vlastně v balíčku bude. Stále chybí info o čtvrté položce. Tímto příspěvkem chci motivovat lidi v Prodance aby informovanost o objednávce byla jasnější, formát příloh aby se sjednotil, drobné vylepšení eshopu směrem k lepšímu ovládání, zkrátka aby nákup byl příjemnější. To že se starý vzhled nevrátí nesu těžce a zřejmě nejsem sám. Občasný nákup, když už musím, taky přežiju. Třeba dojde ke změně a nákupy budou radostnější.
Přeji hezký den