Fórum

Odpovídáte na příspěvek

12.09.2005 20:03
#8779 detail odpovědět

2 E-MI: Ja ti na to odpoviem takto: Si myslis, ze Kudo ma vacsi akusticky tlak, ako V-Dosc? Figu borovu a myslis, ze tie stredy naviazane cez integrator a zaroven tvoriace zvukovod na vysky je nedostatocny 90 stupnovy horn? Inac tie bedne vobec nemusis rozoberat, lebo oni maju iba "taku jednu malicku sietku" na predku vid strana 6. manualu a cez boky tej bedne sa prestavuje plexisklo, takze vidis uplne vsetko co je v tom tvojom zvukovode, okrem vyskoveho vyustenia, lebo tam je uz v strbine prachovka. A ten tvoj 110 stupnovy zvukovod tvoria po stranach tie dve 12" normalne napriamo iba chranene sitom, proti manualnemu zasahu, lebo tam presuvas plexac. No a tam na strane 7-8 akurat nie su nakreslene tie dvanacky tvoriace spominany velky horn. A na tych kudach "sme uz poriadne dali" vsetky kryty dolu a kukli tzv. do kuchyne :-))) No na to aby bolo vidno tie repraky ako su umiestnene vobec netreba davat kryt dolu, lebo ako som uz pisal po stranach je tolko miesta, ze si tam pomaly strcis hlavu a mozes kukat a kukat vid manual :-)))
2 Hubert: Ja som este tu reklamu nevidel aspon si myslim, lebo ja vidim televizor iba vo vyklade a tak sorry, ze neviem odpovedat, ale na odpoved, ze peniaze a rozum nesedavaju spolu ti v tomto pripade odpoviem urcite a presne :-)) Prave tu to bolo v uplnej harmonii a vylucili sa veci ako EV, Martin Audio, EAW, Meyer a ten prieskum a testy stali hodne casu , penazi a nasledneho skusania, premyslania co kupit a myslim, ze to Kudo bol vysledok za ktory sa nemusi dotycny hanbit a uz vobec vzrusovat nad podobnymi prispevkami. Skor to, ze to mal obycajny slovacisko ako prvy spomedzi nasich susedskych krajin to vrta hlavou doteraz inym firmam aj u vas a donutilo ich to k postupnemu prechodu z V-Dosc na Kudo :-))) Spravna volba je spravna volba darmo :-))
A piste si co chcete a myslite si o nas co chcete, lebo aj my vieme svoje :-)))

Napsáno zbývá znaků