ad Demo 8 : vydařená akce, perfektně strávená neděle. Škoda, že ND374 byly zařazeny jako poslední a než skončil song, tak se na ně ani nedostalo a při další písničce se jelo znova od spodní řady nejmenších bedýnek... Nové ND314 jsou na můj vkus na středech trošku plechové, ale asi nic, co by se nedalo řešit v DSP.
Suby 8005as ukázaly, zač je toho loket. Možná by nebylo od věci příště předvést, jak velký vliv na tlak do předu a zároveň útlum na pódiu má použití cardio módu, zkrátka na chvíli odpojit ony "zadní" bedny...
Co se týká DS312, to že si při vystoupení DJů sáhly za svoji hranici a vypadalo to chvilkama, že se budou membrány cedit přes přední ochranou mříž :-) mě ale spíš zarazilo, že i při rozumné hlasitosti, kdy nekreslilo repro, se z bedny ozývalo nepříjemné chrčení. Nejdřív jsem si myslel, že by mohlo být něco volného uvnitř bedny, ale dělaly to všechny kusy a to vlastně s různým osazením.Není to problém malého průměru (plochy)bassreflexu, kdy v něm při tom množství a rychlosti vzduchu dochází k nějaké turbulenci, či jak to nazvat?! P.S. štrůdl luxus !!!