Fórum

Odpovídáte na příspěvek

10.09.2005 10:49
#8716 detail odpovědět

Ano, o voze a o koze. Vy jste si vyfantazírovali nějaký svůj obraz EAW, jako firmy, která je něco jako Conrad a dělá bedny i na WC. Zkuste v jejich sortimentu nějakou podobnou najít. Aby Vám ten obraz "seděl", tak automaticky předpokládáte, že většina jejich beden špatně hraje. Opět Vás vybízím, abyste zkusili nějakou takovou najít. Právě tohle jsou věci, které mne přesvědčují, že ani jeden jste se na ten sortiment pořádně nepodívali, dokonce jste se nepodívali ani na ty ceny. Už jenom to, že nejlevnější bedýnčička, ultrakompaktní UB12Se s jedním kaloťákem a 5,25" stojí přes sedm tisíc, asi naznačuje, že se normálně na záchody nemontuje (kdyby byl někdo úplně mimozemšťan, tak připomínám, že za ty peníze se u nás prodávají kompletní domácí kina s DVD a sedmi reprobednami :-))). Že by Francouzi nedokázali EAW dohnat si nemyslím, já to vím. Vím, kolik času zabere vytvoření jedné slušné bedny, vím jakým tempem inovuje sortiment řada světových firem a vím, kolik toho za celou dobu své existence celkem NEXO a L-Acoustics vymysleli a dotáhli do prodejné a použitelné podoby. Museli by začít makat asi dvacetkrát rychleji než dosud a to od nich nikdo ani nečeká. Pozor - já neříkám, že by měli něco dvacetkrát víc odfláknout, oni by toho měli stihnout ve stejné kvalitě dvacetkrát tolik ! Jestli je na něco právě letos o něco lepší KUDO než KF730 nebo 760 neumím posoudit, KUDO toho zatím málo odehrálo a neměl jsem ho v ruce. Nepředpokládám, že by si někdo myslel, že je jedna akustika pro LA a jiná pro zbytek beden, takže kdo dělá TAKÉ ten zbytek, tak se vlastně nic užitečného při tom nedozví a nenaučí (asi jako šachista o hokeji :-) a jeho vybavení mu také není na nic. Docela mne pobavila ta zmínka o možnosti dokoupit deset let starý model bedny - jako kdyby se za těch deset let vůbec nic nezměnilo. To je u některých beden jako kdybych si mohl dokoupit deset let staré PC za původní cenu. A co ta reklama s klokánkem ?

Napsáno zbývá znaků