2 Hubert: Ako sa tak teraz rano divam co sme tu mutili o tych firmach, zistujem ze niekedy sme my o voze a ty o koze. Ja som nikdy nenapisal, ze EAW to "neumi" a musi preto vyrabat viacej druhov tovaru, ale "v tomto obdobi a casovom horizonte cca rok" by boli jednoznacny vitazi v triede LA Sytemov prave Francuzi, ktorí su "skromni" a vyrabaju si ten sortiment aky maju a asi im postacuje. Ty si myslis, ze oni by nevedeli poriesit aj ine bedne ako LA a vydat katalog, trebars aj na 500 stran? Niekto to zrejme nepotrebuje a robi si svoj obchod, ako sa mu paci. Ak si bol na Messe a isel si okolo L-Acoustics (ak si ho ako ja hladal 2 hodiny:-)) stanku, tak vies, ze tam skoro nic nebolo a popis k produktom bol na jednej dvojstranke a vypadalo to dost biedne v tom stanku. No aj napriek tomu vyhrali cenu o najlepsi zvukovy sytem. Nam tu islo s Pavlem Vojtou iba o to, ze nemusi byt dobra firma iba ta co vydava katalogy s obrovskym poctom stran a vyrobkov. Ale aj taka malicka, ako je L-Acoustics a ona taka naozaj je oproti EAW, zije si a je trnom v oku urcite aj inym firmam. O toto nam islo a mozno aj viac, lenze ty si nas hned zhodnotil ako pakovcov, ktori si nevedia najst informacie a dokonca ich este vstrebat. Ja mam velmi rad produktove katalogy akejkolvek firmy a este ked su aj podrobne, tak plesam radostou. No ked tu hovorime o LA a my tu cely cas iba o nich a potom ty zacnes miesat cely sortiment EAW aj s chvalou na ich katalog a povies, ze sortiment inych firiem by bol mozno na dve strany asi v takom zmysle, tak sa necuduj, ze piseme to co piseme. Ja mam rad EAW aj L-Acoustics, ale treba vstrebat aj to co je lepsie vo svojej triede a kategorii a bez nejakych reklamnych tahov a inzeratov v casopisoch. Aj Mercedes robi vela druhov aut, ale niektore stoja za hovno. Proste niekto sa uzsie zameral a v tom svojom obore je dobry. A ako som povedal, mozno o rok ci dva bude vsetko inac a ja len dufam, ze sa nieco stane a bude tu zaujimavy cenovy posun starsich modelov :-)