Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Pavel Vojta
09.09.2005 23:57
#8703 detail odpovědět

Vladoo:
zřejmě jsem španě pochopil větu: "Vidieku iba na KUDO a skoro ziadny rozdiel proste parada a hlavne vsetko nadherne lokalizovatelne co sa tyka zdroja zvuku. S EV XLC127+ si nemal sancu pocut odkial sa siria vysky a odkial stredy"

Huberte, argumentovat počtem vyráběných modelů mě připadá naprostu zcestné. A sortiment EAW je velmi široký až bych řekl pro naznalce značky nepřehledný. Obě francouzské značky mají podobný přístup: naprosto jasný a přehlený sortiment, u Nexa a použití NX kontrolerů zaručena naprostá kopatibilita všech vyráběných beden navzájem a čemž bych u tak širokého sortimentu velmi pochyboval. Není problémem i po 10letech dokoupit další boxy . Není to jen sezoní zboží pro naplnění katalogu. V čem vidíš výhodu 50 stránkového katalogu? Ohromit Nic jiného mě nenapadá! Obě firmy se specializují na live sound a nemají v sortimentu speciální boxy pro kina, pevné instalace, diskotéky... Ale nic ti nebrání v použití jejich boxů na instalace. Sorry to je hodně hloupý argument a čekal bych ho spíš od "obchodníků" než od odborníkaa který sse léta zabývá problematikou!

Napsáno zbývá znaků