Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Ota
06.03.2015 21:18
#86958 detail odpovědět

Snažil jsem se najít alternativu namísto JBL 3722N a napadlo mne, jestli výrobce nedodává též k X15 výhybku.
Kdybych řešil normální kino, tak bych se po pasivním řešení nepídil, jenže jde jen o bývalé mini-kiníčíčko v obci s 900 obyvateli a sál š8x10m s kapacitou cca 50 sedadel. Vzhledem k finančním možnostem obce je zde DCI nemyslitelný pojem, tudíž provozovatel byl seznámen s úskalími E-cinema projekcí. Ale pro občasné lufťácké letní projekce by to prý bohatě stačilo, jinak je to komorní divadelní sálek, kde jsem se před třemi roky podílel na rekonstrukci a tak je to částečně připraveno i pro to kino. Samozřemostí je občasné využití pro schůze a přednášky, školní představení..., tedy se počítá s možností projekce prezentace z NTB, tedy klasika. Vím že zde nemá šanci návrh pro regulérní kino, přes 250 tis. se to nemá šanci dostat. Proto zamýšlím využít v tomto případě nějaký lepší AV reciever 7.1 (cca kolem 40 tis.) a osadit to alespoň trochu kiňáckýma bednama s citlivostí nad 96dB/1W/1m a odpovídajícím aktivním subem.

Napsáno zbývá znaků