Kabeláž není právě to, co by se nějak moc ušetřilo při aktivních bednách. Co se týká ceny diskrétních zesilovačů a procesorů, tak ty jdou velmi příjemně dolů a hlavně i na hodně velký aparát ten procesor stačí jeden nebo dva, což je rozhodně lacinější, než mít jich desítky rozesraných všude kolem. Nejsem proti aktivním bednám, ale právě velké koncertní aparáty jsou poslední místo, kde by skýtaly nějakou zásadní výhodu a nevýhod je naopak hodně. Porovnání cen EAW s konkurencí je u nás deformované hlavně tím, že my jasně deklarujeme co nejnižší koncové ceny v každém kusu ceníku, přístupném komukoli, kdežto zástupci některých značek volili cestu utajování skutečných cen, aby to na každého potencionálního zákazníka dělalo velmi příjemný dojem, jakou obrovskou slevu dostal (a snad se i mohl někde prokazovat, jak strašně drahý má aparát). Já tohle hraní si na pitomce nemám rád, jeden nejmenovaný zástupce jedné nejmenované firmy mi dokonce naživo v přímém přenosu za pomoci právě v této vteřině vymobilovaného platného kursu dolaru vypočítával, jakou cenu nám na .... může udělat. Bylo to samozřejmě úplně jinde, než katalogové ceny ale stejně jsme nic nekoupili :-) Věřím ovšem tomu, že jsou lidi, kteří 50% slevě podlehnou na fleku a rovnou se jdou zadlužit, aby jim takový kauf neutekl. Využívání lidské blbosti je mocný marketingový nástroj, takový chudák si kolikrát ani není schopen spočítat že i s naším maximálním snížením o 15% by na tom byl s lepším výrobkem cenově líp. Meyer funguje, není to žádný zázrak, na mne třeba vůbec neudělaly dojem zesilovače (ale neviděl jsem všechno).