Fórum

Odpovídáte na příspěvek

16.11.2014 09:05
#86231 detail odpovědět

moje pakarna spociva v tom, ze dost casto na muj aparat hraje kapelni zvukar, a aniz bych se chtel kohokoli dotknout, tak dost casto neurvale ( +ja sam uz jsem si drivery jednou odpalil, pred casem , pomoci zacykleneho mainu u iLiveu), a dost casto nechavam aparat na kseftech typu dyza, kde to samozrejme nikdo nehlida celou noc..
DSP me necha pouzit celkem obstojnej limiter s moznosti nastaveni na -12, -6, -3 a 0 dB vstupniho signalu, proto bych rad hodnotu 0dB pouzil jako limitni. 0dB rozumej analogovejch. jde mi o to, ze ve zbytku koncu pro PA mam uz o neco vyspelejsi DSP , kde mam moznost nastaveni vykonovyho limitu v ramci speaker managementu a kde mam vse vztazene prave k 0dB. jinymi slovy, kdyz zvukar posle z pultu 0dB, muj aparat hraje naplno a s veskerymi antivandal ochranami, tedy trvale udrzitelny stav provozu. jen ty drivery nebohy nemam jak jinak uhlidat, nez potlacenim urovne pasma v x-overu a vytocenim potiku na max, jenom tak je jistota, ze s nima nikdo nezatoci - obrazne i doslova ;)

Napsáno zbývá znaků