Fórum

Odpovídáte na příspěvek

17.07.2014 12:05
#85554 detail odpovědět

2 safa: Nezlob se, Šáfo, ale velmi dobře víš jak to je a přijde mi zbytečné stavět se do takovéto pózy před publikem - myslím, že přítomní nejsou natolik naivní, aby to ocenili. Jak kdysi prohlásil Jan Vlček: "Rozhlasové nebo televizní pořady jsou v podstatě jen lákavým obalem pro těch XX minut legální reklamy, kterou je možné za danou dobu odvysílat." Stejně tak všechny takzvaně "muzikantské" časopisy jsou živy z inzerce prodejců hudebních nástrojů a související techniky, tudíž si žádný nemůže dovolit "nasrat" inzerenta tím, že uveřejní negativní recenzi o "nepřekonatelných vadách" produktu jím nabízeného. Pokud má inzerent rozum, blbý produkt k testu ani nenabídne. Pokud rozum nemá, tak recenze nikdy nevyjde. Pokud inzerent rozum nemá a navíc nic než předražený šunt v dané kategorii nabídnout nemůže, snaží se do recenze zasahovat a nejrůzněji to tušovat, takže když recenzent napíše, že ve výhybce bedny jsou tlumivky namotané 0.8mm drátem na železném jádře a bipolární elyty, tak se k tomu přifaří kecy o kvalitních součástkách a jejich dostatečnosti pro tuto kategorii výrobku (a čtenář, který není debil, hned ví oč jde, protože tvrdá fakta jsou tvrdá fakta - a ti ostatní holt jdou a koupí si emerickou bednu slavné značky). Dál bych si dovolil poznamenat, že ze všech firem mi právě Prodance nejméně "kecalo" do toho, co napíšu, pokud jsem se nedopustil věcné chyby, takže opravdu nevím, o jakém "ovzduší" hovoříš. Ale nechme toho, žijeme v reálném světě se všemi jeho vadami a myslím, že zdaleka nejlépe uděláme, když si na příštím DEMU spolu dáme stejk - catering je tam opravdu dobrý! Já chápu, že business je business a že "v lásce a obchodě je všechno dovoleno", ale pořád mám pocit, že na slunci je dost místa pro EV i RCF, Dynacord i EAW...

Napsáno zbývá znaků