Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Milan
27.03.2014 08:09
#84951 detail odpovědět

Nejsem odborník a tak je to jen můj osobní názor a vůbec bych nechtěl zastávat Cimbalu, protože ho neznám a je mi šumák co dělá... Naopak jsem moc rád za Prodance a za to co dělá.
Cimbalův reproduktor AC jsem měl jen jeden. Byl to 15" a před nějakými 10 lety jsem ho porovnával s KAPPOU 15LF a lituju, že jsem měl jen jeden... :-)
Zdá se mi, že dneska jsou všechny ty špičkové reproduktory a reprobedny dělané pro PROFI zvučení někde venku nebo v ohromných halách. Hrajou do super vzdálenosti, jsou super citlivé, ale chybí jim basy. Když v Prodance poslouchám ty bedny za 30tis. a vejš a zjišťuju, že ten zvuk se mi vůbec nelíbí a je to tím, že to nemá žádné basy, a že když bych chtěl basy tak musím koupit ještě další dvě ohromné bedny, tak bych si to šel hodit:-) A to je to na čem v této low end vesnické lize vydělávají ti co umí vyrobit "zázračnou bednu" co má výkon 500W a i basy. Nám co hrajeme po barech a hospodách je jedno, jesti to má citlivost 130dB nebo 96dB, protože to nevyužijeme. Naši zákazníci neocení zvuk monitoru RCF, oni slyší jen basy a občas vejšky:-)

Napsáno zbývá znaků