Fórum

Odpovídáte na příspěvek

09.03.2014 20:45
#84822 detail odpovědět

2 All: Hodně z vás jen kritizujete,ale asi už si neuvědomujete,co to je zavděčit se lidem.Já beru Prodance jako poměrně solidní firmu,prostě prodávají i výrobky pro lidi co se tím neživí a nepotřebujou házet machry -Hej vole já mám bedny XY a ty je nemáš,a stály XXXXXXX ,seš nula,závidíš mi je? (na co potřebuje student pořádající dýchánky u rodičů na chalupě sestavu za 100.000.- Káčé?nebo za víc?,my sme svýho času měli Tesly a už bych je teda nechtěl) .Takže nadávat na PD jen kvůli tomuhle?(prodávat tzv. Low End , zamáznout díru v sortimentu,pro nemajetné hudební nadšence)To může vadit jen někomu kdo nemá co na práci ,někomu bez vlastních starostí,si pořidte děti vono vás to přejde. ANO stane se ,že tu a tam není něco skladem ,na něco se čeká dýl (hlavně před kšeftem to musí člověka štvát,když není co si objednám,chápu) ... no a co?!Mě se tam nic takovýho nikdy nestalo.
Na někoho to prostě padnout musí(tomu se říká přirozený běh(řád) věcí) a když na 5 spokojenejch zákazníků vyjde jeden co si musí zanadávat protože neměli pruhovanej růžovo-tyrkysovej kabel,tak s tim nejde nic dělat.Jako jedni z mála mají svoje Forum . Spousta z vás si dovolí napsat o někom '' TO JE DEBIL'' .Bez ohledu na to kdo co je,tak jak sem psal na začátku ''JSME JEN LIDI''!!!!!!!!
Snad denně je tu nějakej naštvanej vzkaz ,tak když si to tu čtete , si přece najdu jinej obchod.Nebo tam du nakupovat jen abych mohl dělat chytrýska a nasrat se a posílat lidi do prdele?
Chodte si nervy léčit k doktorům a ne sem.Tady je spousta lidí co mají konstruktivní témata,lidi co potřebujou poradit nebo sehnat někoho na kšeft.
Když nemáš jasnou a podloženou kritiku tak se nato vyser!!!!
H8TERS LET'S GET OUT OF HERE
SLUNCE V DUŠI
Nervák Michal

Napsáno zbývá znaků