To by mě zajímalo proč, chápu to u lidí co vytáhnou nějaké své JBL JRX, behringery, samsony,..... a jdou s tím zvučit prostor pro 500-1000 lidí, takoví mě taky serou. Já jezdím jen s rukama. A prostě ty kapely na to nemaj nebo velmi málo, já je mám rád jsou to kámoši, líbí se mě co hrajou tak s něma jedu jen s rukama. Přece nebudu sedět doma na prdeli nebo se jezdit opékat jak párek někde do Chorvatska jen pro to abych ukázal svým známým že na to mám. No aparát nemám a zatím nechci, nejdřív chci koupit byt, v klubu zvučit je někdy fajn, když třeba člověk může zvučit UK subs či Pro-pain, ale srali mě amatérští a zabednění majitelé. No a pak si vemte jak to u nás vypadá, kapela má slušné recenze, hraje skvěle, přijedete na RFP, odehraje se pro 3-4tis. lidí, všichni chálí jak to bylo dobrý, venku obvykle super zvuk a pak nedaj vám ani na tu zasranou naftu a ještě chtěj od kapely za místo v kempu. Můžu si vybrat možná jinou bohatou kapelu nehrající sračky........ale jako neznám....poraď :)