2 Michal: Co jste si s tím Karlem Švábem udělali, člověče? Tos mně překvapil, protože Švába si vážím a mám ho docela hodně rád, mj. protože mi vždycky přišel jako takovej mírnej, hodnej pohodář. On možná není nějak moc technicky erudovanej (proč by taky měl, je především muzikant, výbornej dechař a skvělej skladatel a aranžér a až potom zvukař; málokdo ví, že spoustu muziky pro Zvířata napsal a zaranžoval on), ale ví co chce (skoro nic - žádný gejty, skoro žádný kompresory...:-D) a hlavně SLYŠÍ, mně se teda nestalo, abych někde potkal Zvířata a neměla výbornej zvuk. Naopak několikrát jsem obdivoval, že dokáže udělat z prdu kuličku aneb uplést z hovna bič... A ta kapela sama taky hraje hodně dobře, hrozně rád jim dělám monitory, když se někde nachomejtnu, je to jak píše Jirka KL... Možná problém může být, když musí Karel míchat monitory zepředu a je málo cest nebo jsou monitory špatný, ale spíš bych si doved představit, že by "prudil" Honza Kalina, kterej to hraní bere hrozně vážně, jako fakt profík, a je trochu nervák...