Fórum

Odpovídáte na příspěvek

navstevnik dema
23.09.2013 20:06
#83610 detail odpovědět

V prvom rade by som chcel pochvalit Prodance za prijemnu akciu, pocut takto vedla seba hrat viacero systemov je naozaj nieco vynimocne a clovek moze ziskat vela informacii, ktore mu mozu pomoct rozhodovat sa pri nakupe. Specialne chvalim 3 pasmovku Megaton, najlepsi pomer cena/vykon/zvuk podla mna. Kapely boli vhodne zvolene, akurat na hudbe ako je Amalka sa daju tazko porovnavat aparaty, urcite sa rozdiely viac ukazu na komplexnejsich kapelach s viac nastrojmi. Co by som zlepsil, idealne by bolo aby bol na LEDke stale vidiet aspon v malej casti obrazovky SPL meter a vyrovnat hlasitost systemov, pretoze sa mi zdalo ze niektore systemy (specialne TTP5) hrali hlasnejsie ako ine a to co hra hlasnejsie sa vacsinou zda ze hra lepsie. Urcite by som privital rozpisane nastavenie cardio basov. Dobre bolo aj neskor porovnanie systemov na jednu prehravanu skladbu, to sa napr. mohlo robit pocas prestavky, kedy sa nic nedialo (po Hentai Corp) a skladby viacerych zanrov. Tiez chvalim autobus z BA a Brna. Celkovo vydarene podujatie.

Napsáno zbývá znaků