Fórum

Odpovídáte na příspěvek

VAŠEK W
19.08.2013 17:20
#83198 detail odpovědět

Přeji všem dobrý den.
Přidávám se "všemi deseti" k nespokojeným se současnou grafickou úpravou fóra. Co jsme proboha všichni komu provedli, že se na nás takto mstíte. Původní fórum krásně přehledné, barevně perfektní, všechny potřebné údaje (jméno, datum, čas a text příspěvku) byly pohromadě, radost číst.
Současná podoba je šílená, dovoluji si proto zacitovat: "je to hnus velebnosti".
Byl jsem pravidelným čtenářem těchto stránek od doby, kdy se Hubert rozhodl stvořit vlastní fórum Prodance poté, co to trochu "zajiskřilo" na konfě "zesilovače". To je od června roku 2003. Všechny příspěvky jsem si poctivě ukládal a třídil dle oborů do Wordu a textových souborů pro další použití při radách jak muzikantům, tak začínajícím zvukařům ohledně reprobeden, zesilovačů, mixů, mikrofonů atd.
Nyní koukám jako "puk", že je s tím konec. Zkopírovaná stránka do texťáku je plná jakéhosi nesmyslného balastu, který fakt nehodlám pracně vymazávat. Při vkládání do Wordu se mi notebook na pět minut bloknul s přesýpacími hodinami a výsledek je ten samý, sem tam nějaký text, kvůli kterému to sem chodím asi nejen já většinou jen číst, a jinak převaha nějakých nesmyslných, nic neříkajících údajů, zbytečně plnící stránku. Takže asi zde skončím, protože mých pět křížků a oči, se "nehodlají" smířit s tímto paskvilem.
A tak jen na závěr konstatuji, že se opět "někomu" podařilo doprasit jednu z mála posledních rozumných a slušně vypadajících diskuzí, snad to odpovědné "trkne", a třeba se vše vrátí..........
To samé se podařilo minulý rok na Aukru, kde byly v původní staré verzi všechny potřebné údaje vidět na displeji bez potřeby někam rolovat, nebo otevírat nějaké záložky. Nyní si pro údaje musíte stále někam rolovat, nebo proklikávat = šílené.
Nejsem ajťák, jen normální uživatel, ale poslední dobou nabývám dojmu, že vše normální a hezké již na tomto světě bylo, a teď to se vším jde do totální p....e.
Václav Vondrák

Napsáno zbývá znaků