Fórum

Odpovídáte na příspěvek

michal mishek
16.08.2005 09:39
#8192 detail odpovědět

2LadaRZA: Porovnaval som HD25 a HD280Pro (v 64 Ohm verzii) pre djske pouzitie (cize poziadavky v zasade rovnake ako u Teba - dobra izolacia od ok.hluku, vysoky ak.tlak, dobry komfort aj pri dlhom noseni a samozrejme neskllzavanie z hlavy pri pohybe). Zvukovo vychadza lepsie HD25 - su o poznanie citlivejsie a zvuk je udernejsi, dynamickejsi. HD280pro zneju viac "hifisticky" - maksie, prijemnejsie a maju krajsie vysky. Vacsi ak.tlak vyprodukuju 25tky. Izoluju oboje dobre - obzvlast vyzdyhnut je treba 25-tky, ktore napriek fakt drobnemu rozmeru musli izoluju prekvapivo dobre (z djskych sluchatok, ktore som mal asi najlepsie). Na hlave drzia lepsie rovnako 25tky - hlavne kvoli vyrazne nizsej hmotnosti a tomu ze hlavovy most sa da "roztvorit". Komfort nosenia je individualny - kazdy ma ine usiska.. ..HD280 budu isto univerzalnejsie lebo musla ide okolo usi, 25tky pritlacaju musle na ucho - kazdopadne pritlak sa mi zdal akuratny a zo zhruba piatich uzivatelov, ktorych poznam sa na zly pocit pri dlhsom nasadeni nestazoval nikto... ..vsetci maju ale hlavy a usne laloky "beznych rozmerov" :-)))

Napsáno zbývá znaků