Fórum

Odpovídáte na příspěvek

18.05.2013 16:16
#81545 detail odpovědět

Je tam z doby, kdy mít nějaké to www bylo něco extra, aspoň u nás. Dneska bychom ho tam zaručeně nedávali. Je prostě něco úplně jiného, dostávat "geniální nápady" a každodenní, každoroční a vůbec trvalá práce, bez parádiček. Já mám opravdu trochu vážnější starosti, například jak zařídit náhradu za vyprodané EMC121 lak za pokud možno nižší cenu a v lepší kvalitě, jak zařídit aby plánovaná levná řada s 2" vůbec vznikla (ono se tady opravdu nikomu nechce dělat skelety laciněji, než Číňan) atd. Velice rád bych se zabýval jen nějakými stránkami, kdyby mi všechno ostatní, hotové, fungující a dobře prodejné, dal pod nos. Megaton nejsou jenom bedny, prodalo se taky asi 200ks dvoukanálových diboxů a skoro neuvěřitelných 2000ks odlitků zvukovodů. Já si myslím, že to spolu s minimálně tisícovkou hotových beden (nejsem schopen to ani spočítat celé, protože vyřazené modely už v evidenci nevidím) rozhodně nedává obraz nějakého šounění, kterému by konečně pomohly pořádně udělané vlastní stránky. Ano, občas mne mrzí, když vidím, z jaké nuly někdo ty svoje stránky vyrábí, jak nafukuje úplnou pitomost, aby vůbec měl nějaký materiál k zveřejnění. Jenže on to dělá proto, že ho to baví, proto, že se tím zviditelňuje, když asi moc jiných možností nemá. U nás UŽ BY TO BYLO JEN ZAMĚSTNÁNÍ...

Napsáno zbývá znaků