Měly by být, teď to tam nějak fotí, ale určitě půjdou i zapnout na rack. Ovšem slyšet to opravdu chtělo venku, v krámě se to nedá pustit a je tam moc odrazů a rezonujících věciček.
S tou návštěvností a burzou - ono tam nebylo zas tak málo lidí, jak to vypadá na některých fotkách, jelikož nikoho nelustrujeme, tak se to dá jen odhadovat, také někdo přijde později a jiný musí odejít dřív, čili se nesejdou. My jsme po rozvažování termínu, výsledků ankety, předpovědi počasí atd. objednali catering na 80 lidí. Pod 50 bych to pokládal za slabě navštívené, nad 100 za vysoce. Odhad byl docela přesný, spíš jsme mohli trochu přidat, nezbylo opravdu nic, ani kyselé okurky ne :-)
Podle mne by byla akce o něco zajímavější a celkový (i náš) obrat větší, kdyby se třeba 20 dalších rozhodlo ty svoje přebytky přivézt, předvést, prodat, já si skutečně rád na burzách kupuju kdeco a tady jsem v těch "konektorech za deset" hrabal taky...
Možná to příště zkusíme dávat dohromady dříve, s důrazem na termín, že je víkend před čarodějnicemi pro mnohé nešikovný bylo jasné, ale dubnovou akci prostě musíte skončit v dubnu a pro nás to byla už ČTVRTÁ neděle v řadě DUBNA MĚSÍCE PRODANCE.