Jo, určitě mohlo přijet víc lidí, ale vzhledem k tomu strašení bouřemi, průtržemi mračen atd. to byl výsledek spíš nadprůměrný. Je celkem trapné se opakovat, ale moje předpověď byla naprosto přesná, pršelo (u nás, ale jinde se prostě akce nekonala) po celý víkend výhradně v noci, málo a ochlazení bylo asi nepříjemné spíš pro muzikanty než nás v hledišti. Prase se navzdory delší přípravě snědlo beze zbytku dávno před koncem a program jsme trochu zkrátili, aby nám tam někdo nenastydl.
Jo, kapely bych já pochválil obě, ono je to dost nezvyk hrát pro podobně speciální obecenstvo, které vlastně poslouchá spíš bedny než muziku a přitom ta muzika taky musí být dobře, aby šly vůbec bedny posuzovat. Řekl bych, že se výborně doplňovaly. Já jsem si až na druhou pořádně obešel obvod areálu a i když už se nehrálo tak nahlas, tak zvuk byl naprosto vyhovující až u plotu a to jak sílou, tak srozumitelností (pověšené bedny). Suby 21" byly přivezeny v podstatě nerozehrané a myslím, že se během dne zlepšovaly, rozhodně hrály v neděli líp než v sobotu. Mimochodem podle mne nebylo úplně snadné od sebe suby poznat podle ucha, což je při rozdílu osazení 12/21" výsledek asi málo očekávaný.