Fórum

Odpovídáte na příspěvek

16.04.2013 20:14
#80970 detail odpovědět

DT150 to skoro jistě přežije a 3,5kHz mu nijak zvlášť nevadí, ale jak to bude hrát záleží na i na horně a výhybce. Pokud k tomu mám dát nějaké opravdu užitečné informace, tak bych musel oboje znát anebo ještě raději mít v ruce. Mám dojem, že jsem to už psal jinde. Co je rozhodně naprosto špatně, je ta žárovka. Jednak si nejsem jistý, kam ji Dexon mohl dát (musí být PŘED HORNÍ PROPUSTÍ) a pak je 12V/35W slušně řečeno na dvě věci. Doporučuji vyměnit za cosi jako 10-15W/24V, pak to začne něco chránit anebo rovnou vyhodit, protože se aspoň nebude moci uklepat vlákno (náhradní membrána je laciná a snadno se vyměňuje). 12+1" je tady nahoře hodně, preferoval bych osazení B&C (těch je tam nejvíc a tudíž se líp vybírá, ne že by nic jiného nehrálo) a je potřeba si říct, jak by mělo vypadat vyzařování (podle toho se dá volit horna), něco úplně jiného je hrát dobře doširoka a nablízko a něco jiného snaha dostřelit co nejdál anebo vyhnout se odrazům od blízkého stropu a bočních stěn a samozřejmě je možný i kompromis.

Napsáno zbývá znaků