to Pango: Taky jsem zpočátku vypomohl klukům v kapele s tím co měli. Jenže to byla aspoň Tesla, která se dala "zresuscitovat". Sice to zabralo celkem dost času, ale výsledek stál za to. Bylo třeba jen přežít určité období a rozhodnout se, zda jít do dražšího a lepšího aparátu. Po každém odehraném kšeftu se z kasy pomalu pořizovaly aspoň pořádné kabely a konektory už jednou pro vždy, Čína po 20 kačkách za jack by se musela měnit cca jednou měsíšně, nehledě na špičky uvízlé v nejméně vhodnou chvíli v nástroji či aparátu. Teď už se jde skokama - vynechávají se mezikroky, byť s repasovanými či značně použitými značkovými věcmi. U mixu se např. udělal skok od přeosazené Tesly AZL121 sice pořádnými OZ NE5534 a TL071, rovnou na Alen&Heath GL2200-424 - viz příspěvky níže uvedené. Levnější pulty a jiné značky než AH prostě vždy neměly něco podstatného, co by mi moc chybělo. Přesto bych nikdy nešel např. do Behringera, jen proto, že by to vše měl a stál přitom polovinu. To už bych radši vydržel s tou Teslou! Ta pojede i když do ní naprší! Můj známý má Behringer Eurodesk a se slzou v oku vzpomíná na tutéž Teslu AZL. Když se mu do ní dostala voda, vysušil pult a jelo se dál. Behringer má vodorovně tišťák s prokovy, tam mu obyčejná vlhkost stačila nadělat paseku a některé spoje prostě vyhořely, pracně to pak doma flikoval...Zesák jsme koupili rovnou RMX2450, vždyť za 16,5 litru je to doma nepostavitelné! Další věci se budou obměňovat postupně. Na malé akce vystačíme s tím, co máme, na větší se najímá aparát od vybaveného zvukaře a prostě se mu za to zaplatí. Už jsme pochopili, že nás neberou vážně, pokud hrajeme jako nádražní rozhlas. Stejná kapela trochu slušně vybavená už zní tak, že si toho lidi všimnou. Kdyby něco kikslo uprostřed kšeftu, nebyla by to dobrá reklama. Proto máme staré věci vychytané tak, aby byly spolehlivé a nové pořizujeme už z kategorie "na furt" nebo značky které jsou prodejné v případě nutnosti. Počítej k nim 100% třeba Megaton.