Fórum

Odpovídáte na příspěvek

23.02.2013 15:12
#80202 detail odpovědět

Ceny v inzerci by měly vždycky odpovídat datu, kdy to šlo do tisku, pozdější změny už nereflektují, ani tady na webu. Nemyslím, že by dvě MR8N301 hrály úplně stejně jako jedna a k jedné se ještě dá přidat jen slušný 1", ovšem ke dvěma je potřeba co nejlepší driver, jaký se sežene, takže to víc asi bude. Zvýšení nákladů na středy i výšky je zhruba stejné, ovšem výhybka a skelet budou stát stále to samé a DSP a zesilovač obvykle také, čili za ekonomickou bych tuto větší verzi pokládal. Rozhodně bude levnější, než dvě malé bedny s "polovičním" osazením a nebude potřeba řešit chování dvou výškových horen. Středové v tomto uspořádání chodí docela uspokojivě, až jsem byl překvapen. Já tady nedělám reklamu zrovna této jedné sestavě, to bych ji začal dělat hned, jak se objevila (2006) a ne až po několika letech. Jenom jsem chtěl ukázat, že my opravdu nejsme nějak "mimo" a není jedinou cestou kopírovat KV2. Což je bohužel často jediné třípásmo, o kterém se v české kotlince přemýšlí... Těch menších (8+1" nebo 8+1,4") jsem odladil víc, dotáhli jsme to kdysi dávno dokonce do třípásmových prototypů Megaton předváděných na Muzice (?), ale už tenkrát byla konkurence například aktivních Mackie SA1232 nebo pasivních EAW AS660 velmi těžká.

Napsáno zbývá znaků