Fórum

Odpovídáte na příspěvek

05.01.2013 15:00
#79497 detail odpovědět

Ano, jsou to dva mixy, propojené jen signálem, ne řízením. Funguje to jak má (digitální split). Asi by opravdu nebylo od věci, kdyby GLD "surface" KROMĚ svého "vestavěného mixracku" uměl také ovládat ještě další v podobě iDR, asi jako z iLive jde ovládat víc různých iDR, ale možná to nejde už kvůli HW a rozhodně to (zatím ?) neumí SW. Já jsem se pokoušel o tom něco najít třeba v na foru výrobce, ale zatím jsem podobný požadavek nenašel, zato jiných tam bylo dost, asi nejvíc na jiné dodělávky a skluzy ve vývoji SW. Celkem zajímavé je, že v českých diskuzích byly vždycky nejčastější obavy, případně i výhrady vůči "zvuku", v té firemní to kupodivu skoro neřeší a pokud se nějaký zájemce zeptá, tak mu uživatelé obvykle odpovědí, že tím už není potřeba se zabývat a má se soustředit na vlastní práci s mixem... Možná jsme tady trochu moc posedlí těmi operáky a převodníky, co se na nich dají tak snadno přečíst označení a najít si na internetu nějaký "lepší", kterým se to všechno "posune do jiného levelu", kdežto venku posuzují spíš tu práci člověka za mixem a její výsledky. Od určité úrovně techniky to opravdu je už jenom o těch uších a rukách.

Napsáno zbývá znaků