To Kaligula: Tak tvuj příspěvek je opravdu \\\"Věcná\\\". Nezlob se na mě, ale pořizovací cena techniky je snad pro všechny téměř stejná, ano ty náklady se mohou lišit ovšem cena práce skušených techniků snad je také poměrně stejná. Tak mi vysvětli jak můžeš udělat akci s cajkama za 5 milionů, se dvěma technikama a osvětlovačem třeba za 10 000,- a říct že je to v pořádku? Jedině tehdy, pokud ty cajky neplatíš a ti lidi co to dělaj, to udělaj jako koníček. Protože jinak zaplatíš dopravu, ty lidi a na techniku ti zbude 5 Kč! Kdy tu techniku teda splatíš? Nebo nakupuješ cajky pro zábavu? Nechápu tě! Opravdu může být cena různá, ovšem stále by neměla být nižší, než přímé náklady přiměřená cena amortizace techniky, nedej bože nějáký zisk. K tomu co jsem psal (jak říkáš brečel) k té Opavě: Když si spočítáš 22 dní / 100 000,- = 4 500,- Kč /Den. Tak že doprava řekněme 300,- Kč, dva lidi každej po 1000,- Kč (to za těch x hodin v mrazu je dle mně málo) nějáké 200,- řekněme režii, zbýde ti 2 000,- kč za den, To ti příjde jako OK? Když tam máš střechu 12x10 s pódiem a třeba 10 Kw zvuku, pult světla. Kolik takovejch kšeftů musíš udělat abys to alespoň splatil?