Žádné skutečné kopie RMX jsem nikdy neviděl, rozdíly jsou na to příliš velké a dokonce úmyslné, jde o napodobení principu (elektrické schema) a u některých i základního rozložení, ale třeba na 1U Akiyamách se ta podobnost dá najít prakticky jen podle části zapojení.
Jako hrubé měřítko nakolik se liší skelet , může posloužit váha, za předpokladu stejného materiálu (březový multiplex). Pokud je materiál jiný, tak už stejně není co porovnávat. Pochopitelně rozdíl mezi zafrézovaným žebrem a tím samým kusem překližky jen naplocho přilepeným se takhle nepozná a zrovna tak se nepozná rozdíl mezi bednou odlehčovanou frézováním tam, kde to nevadí a zesilovanou jinde a materiálem stejné tlouštky všude. Já bych docela doporučil se podívat například na (lacinou) novou řadu EAW VFR/VFM/VFS, to jsou místy truhlářské orgie a to ani nepřipomínám skutečné závěsné body všude možně a výhybky, do kterých by tady nikdo dobrovolně nešel (ani já ne). Ať tohle někdo zkusí kopírovat a ještě být levnější a sice smeknu, ale bude mi ho líto.