Fórum

Odpovídáte na příspěvek

29.10.2012 01:26
#78606 detail odpovědět

Ještě mne napadlo, že bych se mohl podělit o radu, jak MOŽNÁ ušetřit 20% na plynu. Třeba to někdo využije a bude si pak u nás moci za ty peníze něco koupit navíc :-) Letos mi došla trpělivost s RWE a po sestavě jejich ataků na můj zdravý rozum a hlavně peněženku (masivní zdražení, pak nabídky na fixaci cen, pak nabídky na nepatrné zlevnění, když se upíšu na dva roky, kdo je u RWE, ví, o čem mluvím) jsem změnil dodavatele. Trvá to vždycky několik měsíců a když se přiblížil termín skutečného přechodu, dostal jsem (místo obvyklých obálek) nabídku telefonem - prý by mi taky zlevnili, kdybych u nich zůstal. Já jsem samozřejmě vysvětlil, že s tím měli přijít dřív a pak by o mne nepřišli a naopak získat zpátky mne už nemůžou, dokud nebudou zhruba 5% pod konkurencí. A že jsem samozřejmě zařídil i převod celé rodiny (také jim volali a byli posláni někam). Takže paní na druhém konci vyložila trumfy - 20% dolů. Poslal jsem ji na stále stejné místo, protože ta firma prostě ztratila moji důvěru a po telefonu může vykládat kdo chce co chce, ale jestli u nich ještě jste, tak to zkuste. Třeba je opravdu dávají, protože odliv zákazníků už jim začal dělat starosti. On se i skoro úplný monopol dá vlastní blbostí a nenažraností zničit. No a jestli to sem chce někdo od RWE přijít dementovat, že oni nikomu nevolají a rozhodně takové nabídky nedávají, tak prosím. Byla by to tedy asi nějaká šprýmařka, která si bůhvíkde sehnala naše čísla a bůhvíodkud zjistila, že měníme dodavatele. Ale i to je možné a pokud vám bude také volat, tak ji pošlete rovnou do prdele, protože už víte, že to nemyslí vážně :-)))

Napsáno zbývá znaků