Fórum

Odpovídáte na příspěvek

09.10.2012 16:29
#78376 detail odpovědět

Frenk: dělám zhruba pět let pardubickou ponorku, je to malá díra pro 200 lidí, většinou lokální garážové kapely, které přijedou bez zvukaře, jednou za čas i kapely, které umí trochu hrát, ale spíše neumí. Ozvučení jenom nejnutnější základ: malá 24 analog, efekťák EQ, 8x gate/comp, 2 fx, 2*18, 12 1 na straně... 1000,- korun, když je hodně velkej průser, jinak to bývá více, střed je 1500,- a to se s tím moc nedělám, když mě kapela rozčiluje, jdu na bar nebo si dám špunty do uší. Když jsem sháněl kolegu, trvalo mi to snad půl roku, nakonec jsem sice nesehnal zvukaře, ale někoho, kdo o to má zájem a během asi deseti kapel proběhl rychlokurz, naštěstí se kořen naučil základy hodně rychle.
Vše je postavené nastálo, zbývá jenom zadrátovat mikráky, honorář mi přijde malý, zvláště, když to musím celou dobu poslouchat, ale jednak je to tady skoro venkov a druhak je poslední roky bídná návštěvnost, prostor ke zvýšení ceny prostě není. Hubu by mě zavřel buď pořádný aparát nebo kdyby majitel dělal alespoň víc country :)

Napsáno zbývá znaků