Ano, ukázky by měly být "standardní", ale anketou se k tomu asi nedostaneme a sjednotit se na něčem, co používá víc lidí, asi nejde. Jeden z mých požadavků zněl - umět pustit, co si kdo přinese. Nějak to padlo, ono jestli to byla nějaká MP3 z telefonu, jak jsem zaslechl, tak to by asi opravdu nebylo optimální a asi se s tím nepočítalo ani v HW. Druhý byl - jako zdroj kromě finalizovaných konzerv použít multitrack. To technicky možné bylo a něco jsem z něj slyšel. Proč se to nevyužilo víc, nevím. Budeme to nějak řešit, sice to opravdu živou kapelu nenahradí, ale "virtuální zvukovka" je stále častějším nástrojem.
Jestli budeme zkoušet "co to dá" nebo ne, jsem rozhodnul já. Přesně jak Milan říkal - pro někoho to je důležité a nemá každý možnost to nějak jinak zjistit anebo poučeně odhadnout - teprve demo mu ji dá. Nelze poslat lidi domů bez uvolnění také této informace. Já jsem si to šel poslouchat až za promítací kabinu a ještě chodil hodně do boku, další možnost jsou zvukařské špunty do uší a jak známo, poslední jsou jsou filtry z cigaret :-)