Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Jiriczek
19.09.2012 00:14
#78120 detail odpovědět

to Eda: Řekl bych, že to bereš až moc vážně, naopak mi vůbec nevadila trochu rozptýlení ve výkladu p. Patery, alespoň to trochu uvolnilo atmosféru, není jednoduché mluvit před desítky zvukaři.

To že se na bednu ukazuje násadou od koštěte nebo laserovým ukazovátkem nebo svítí, bliká a troubí je myslím úplně jedno... Hlavně, že všichni víme jaká bedna hraje...

K bednám řekl bych hrající na hranici svých možností... já jsem to (i když jsem si tedy také poodstoupil dozadu) docela ocenil... alespoň všichni víme co ta bedna umí a co se od ní dá v případě potřeby krátkodobě očekávat, občas to prostě potřeba je a netvrďme si tady, že ne. Každý z nás holt nehraje akce z 50% výkonové rezervy (možná pár vyvolených ano).

S živou kapelou zas až tak nesouhlasím, možná je zajímavé to slyšet, ale je zde plno faktorů který mohou zvuk měnit .. s čím to budeš porovnávat? Pokud se zvukem svého aparátu ... to je možné jen v případě, že použijí stejné mikrofony jako ty aby jsi měl nějaké srovnání, což není úplně pravděpodobné, hodně lidí snímá např. kopák jinak atd atd...

toť můj názor.

Napsáno zbývá znaků