Fórum

Odpovídáte na příspěvek

Eda
18.09.2012 22:40
#78119 detail odpovědět

Rovněž musím poděkovat za Demo 4! bylo za ním vidět opravdu spoustu neskutečně dobře odvedené práce! Vynikající catering, atd, ale kvůli tomu tam nejedu 200km jednu cestu a ani nevstávám dvě hodiny po kšeftě!!! několik kazů si tedy dovolím podotknout, největší problém = naprosto nepřipravené ukázky, sázené od pasu, bez ladu a skladu. Vždyť každý ze zvukařů na něco nastavuje apec, tak ať příště anketa v pravém sloupečku zní .. na co nastavujete aparát a z nabídnutého vyberte to top! a hrejte deset 30 sec úryvků stále dokola, prosím .. Označování hrajících beden se tu řešilo již loni a zase koště a teatrální výkon pana ředitele, naprosto degradující jinak velmi věcný výklad pana Patery .. dále, nepotřebuji poslouchat bedny hrající za hranicí jejich možností, to slyším při návštěvě cca 80% všech produkcí, raději bych slyšel optimální přednes těch opravdu kvalitních .. Mqvčky jsem byl nadšen již loni, tuším pouze při jednom kuse, nadšení se umocnilo s pohledem na dva ks/ strana, ale když si musím jít při tombole přesednout až úplně dozadu, aby mi to nevypíchlo uši, tak po celém dni teda sorry .. Poslední vážný problém pro mě, absence živé muziky, pokud neslyším jak z toho leze kopák, bubínek a kytara živě, může tam hrát z CD co chce a nic mi to neřekne.. kopák, bubínek, kotel, basa, kytara, klapky z čehož dva lidi zpívají, ať mi nikdo neříká, že to nejde na dvě hodiny zrealizovat.? Tak prosím berte jako názor účastníka od 9.30 do 18.30, .. že velmi cením jinak odvedenou práci, není nejmenších pochyb.

Napsáno zbývá znaků