Fórum

Odpovídáte na příspěvek

18.09.2012 18:19
#78110 detail odpovědět

Asi si pleteš "u nás koupí" a "nás si koupí". Já jsem speciálně s Bartákem toho užil docela dost, první megatonské bedny jsme dělali spolu atd. Nicméně pro mne ani on opravdu není žádnou ikonou ničeho a některá jeho "prohlášení pro tisk" jsou doslova směšná. Například když takhle dělal reklamu dost mizerným DSP LEM, k tomu by se asi dneska už znát nechtěl. Nevykopávejme staré blůmy, všichni děláme chyby a také situace v oboru se mění. Já jsem sem rozhodně nějaké staré články nepřitáhnul, jen jsem na ně reagoval. Nesouhlasím s tím, že nikdo neumí udělat nic spolehlivého. To se zodpovědně ani nedá posuzovat z pozice koncového uživatele (kterým je i libovolně velká česká rentálka), protože ten vidí jen nepatrný kousek produkce a často ještě v nepatrném časovém úseku. Jedině u výrobce nebo velkého distributora se sejde dost dat k tomu, aby to šlo skutečně zjistit. Já jsem u některých výrobků velmi spokojen, až fascinován jejich nízkou poruchovostí. Ale na to jich musíte prodat stovky a musí být v provozu leta, jinak nevíte skoro nic.

Napsáno zbývá znaků