Fórum

Odpovídáte na příspěvek

01.08.2005 22:26
#7771 detail odpovědět

2 Mach: Ja nic v zlom, len ci ten profik bral v uvahu aj pomer cena-vykon a neporovnaval to s neporovnatelnym, lebo to co stoji 5050-ka a napr. MA5002VZ je ako porovnavat jablka s hruskami s tym vysledkom, ze obidva nejako hraju, ale ta MA5002VZ nebude mat na tie dve az skoro tri 5050-ky, ktore by si kupil za peniaze vyvalene za CROWN MA5002VZ a o tom to je. Ono je nieco ine musiet mat koncaky z vyssej rady a cenovej triedy pokial je aj aparat svetovej kvality, tak to ano to je uz podmienka pri profi kseftoch, ale pri nejakych robenych bedniach co tiez nie su na zahodenie to uz vadit nebude, ze tam bude "iba QSC RMX" a na takych aparatoch stejne hviezdy hrat nebudu, takze je to iba o prioritach :-)) Asi by si bol trosku pako, keby si na to co mas kupil koncak cojaviem LAB Gruppen 6400-ku, co je mimochodom podla mna skoro najlepsi koncak vo svojej triede a krmil s nim spominane bedne, ale nejake RMX5050 by hral mozno o 15% horsie ale o 300% lacnejsie a to je uz ten rozdiel, ale keby si mal uz spominany LAB Gruppen, alebo QSC PL6II co je asi druhy najlepsi koncak tak by si bol frajo no to by bolo asi to najsilnejsie ohnivko vo zvukovom retazci, potom strasna medzera a potom dalsie silu retazca urcujuce ohnivka. Ale to uz vies a mne je zase teplo ako na sahare a zacina mi tiect chladic v hlave a tak uz asi bluznim :-)))

Napsáno zbývá znaků