bujak: Já mám odjeto asi deset akcí s typy XD4000 a XD6000 a to jak na vrchy, odposlechy, tak i na basovky a ve všech aplikacích velká spokojenost, na monitory stačí 4000 s dostatečnou dynamickou rezervou, na basy je lepší 6000 (zvláště na tvrdší styly), za ty peníze těžko něco vytýkat, možná hlučnější ventilátory a vstupní citlivost vztažená k napětí tuším 1,7 V, nemá klasický přepínač 26dB-32dB-1,2V.
Nevím, s čím ho chceš porovnávat, ale např. s digamem 7000 je to při 2-3 kusech 8 ohmových basovek na kanál naprosto jednoznačné, naproti tomu PL9 vs. XD6000 do nižších impedancí vyzní lépe pro PL9 (ale to je blbé porovnání).
Stabilizovaný zdroj tě stejně na opravdu špatné síti nezachrání (já tomu říkám vysoko-impedanční přívody), když místní síť nedodá, tak prostě nedodá, jezdím vesnickou ligu a je to problém skoro všude, důležitější je snažit se zatěžovat špatnou síť pokud možno symetricky.
Zajímavá řada je tato http://www.pknc.com/3phase_eng.html konečně někoho napadlo připojovat zesilovače na třífáz, ještě na to mít peníze...