Pokud se smluv týče,ve většině případů je po mě požaduje přímo pořadatel,v těch ostatních je dávám sám.
To hlavně u nových a neznámých zákazníků.Funguje to vcelku spolehlivě i jako "síto" na solidnost zákazníka.A věřte nebo ne ,99 procent zákazníků s tím nemá problém.A na to jedno procento doplatil ten "jouda" co jim to udělal na hromadu slibů.
A já fakt ve smlově mám,že si dovolím v případě extrémě špatného počasí po předchozí konzultaci s pořadatelem odpojit techniku od el.přívodu a sjet se střechou dolu.A není s tím problém ,poslední případ,když nám tady za kopcem vypínali RforP, my jsme odpojili, sjeli střechu, hodinu počkali až přejde nejhorší a opět normálně s vyjetou střechou pokračovali.A fakt ve smlouvě mám finanční sankce za zrušení produkce v termínu kratším než deset dnů,a fakt ve smlouvě mám požadavek na plot před pódiem,taky ochranku,profesionální elektrikáře s papírem na hlavní el. přívod atd.
A jak píše Lukáš ,jde o to na co přistoupí druhá strana ,já teď třeba přistoupil na to ,že v případě poškození kulturní památky,kde se produkce koná , nahradím ,komplet opravu.
No doufám,že ten zámek,zrovna nevyhoří :-)