Šustilo i šukalo se vždycky, já osobně si pamatuju ty superhlasité pytlíky, co se v nich prodávaly původní pravé nejčeštější smažené brambůrky, to jsem sám občas neodolal a pak se snažil po nich sahat jen v hlasitějších pasážích filmu. Naopak Kubánci nasazení v místním průmyslu se sexu věnovali bez ohledu na děj. Že to ale jde napříč kulturami si člověk může ověřit například v jednom starém známém Bergmannově filmu :-)
Je na personálu, co ještě dovolí a co ne. Mně lezli spratkové po opěradlech sedaček, tak jsem je zpacifikoval, věřím ale tomu, že v nějakém multiplexu to žádného zaměstnance nezajímá, případně tam nikdo ani není. Proto si všichni hajte a udržujte VLASTNÍ kina, která máte po ruce v obci nebo v té vedlejší a nečekejte, že bude jakoukoli část NAŠÍ kultury pěstovat búrský nebo australský řetězec prodejců koly a popkornu. Nebude a každé kino, kde se na kole a popkornu dost nevydělá, nemilosrdně zavře, klidně i všechna najednou a nikdo by se mu ani neměl divit. V Praze takhle už zavřeli multiplexy dva.
http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/v-praze-zavreli-uz-druhe-multikino-nechodili-divaci_229963.html